Konfirmasjon

Konfirmasjonstida er en viktig og spennende tid!

Du lærer mye i konfirmanttiden, om deg selv, om andre og om hva det betyr å være en kristen. Kanskje du ikke vet helt hva du tror på? - Da er det lurt å følge et konfirmantopplegg i en menighet, slik at du kan finne ut mer om kristen tro!

Opplegget fram til konfirmasjonsdagen vil se omtrent slik ut:

• Smågruppekvelder med undervisning i Frikirken annenhver tirsdag.
  • ”Bli-kjent-tur” til Seljestad i oktober.
  • Tur til IMPULS i Stavanger (jan).
  • Tjeneste og deltagelse i menighetens ungdomsarbeid.
  • Deltagelse på gudstjenester.

I Karmøy frikirke har vi vanligvis konfirmasjonsgudstjeneste første helga i mai. Konfirmantforberedelsene starter med påmelding til den menigheten der du ønsker å konfirmere deg.

Påmelding vil bli lagt ut i løpet av våren året før, og det er mulig å melde seg på helt fram til opplegget starter om høsten.

PRIS: Konfirmasjon i Karmøy Frikirke koster 1400kr (2020) resten dekkes av FriBU.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Lars Øystein på tlf: 97038419 eller e-post: karmoy@frikirken.no

NB: Du behøver ikke være medlem i Frikirken for å konfirmere deg i Frikirken. Dersom du ønsker å kombinere med et opplegg i en annen menighet, pleier vi å få til det. Vi har god dialog med andre lokale menigheter.